"Заложи на Оскарите" - неделя от 20 ч. по Bulgaria ON AIR

Телевизия Bulgaria ON AIR организира томбола: „Ще спечели ли Лео „Оскар“?

24.02.2016 | 00:00 Редактор: Константина Маркова

Bulgaria ON AIR пуска специално предаване за тазгодишните награди "Оскар". "Заложи на Оскарите" ще се излъчи в неделя, 28 февруари от 20 часа по Bulgaria ON AIR с Неда Василева и Борислав Петров. Водещите организират томбола в социалната мрежа фейсбук – "Ще спечели ли Леонардо "Оскар"?, а един от участниците, дал верен отговор, ще получи златен пас за "София филм фест" с безплатен достъп до всички заглавия на фестивала.

Гости в студиото ще бъдат актьорите Ники Сотиров и Луиза Григорова, сценаристът и журналист Емил Спахийски и режисьорът и актьор Виктор Чучков.

Водещите ще провокират дискусия за фаворитите на 88-та церемония по връчването на филмовите награди, ще се обсъжда актуалната тази година тема за "Белите Оскари" и политика ли е киното, какво превръща церемонията във връх на шоубизнеса в света, защо българските филми не стигат до номинациите за чуждоезичен филм, какви са критериите за статуетка.

Акценти на студиото ще бъдат и рекордьорите на "Оскар" през годините, фаворитите за чуждоезичните номинирани филми и модата на Червения килим.

Правила и условия за участие в играта на Bulgaria ON AIR  

1. Период:

Периодът на провеждане на играта "Оскарите”, организирана от "България он ер” ООД е от 12.00 часа на 24.02. 2016г. до 21:00 ч. на 28.02.2016г. на фейсбук страницата на Bulgaria ON AIR facebook.com/BulgariaONAIR

На 28.02.2016 г. се определя победител сред отговорилите правилно на въпроса на Играта на случаен принцип чрез жребий. Победителят се обявява на 29.02.2016г. на страницата на  Bulgaria ON AIR във Facebook: facebook.com/BulgariaONAIR и в ефира на предаването Днес на телевизия Bulgaria ON AIR.

2. Организатор:

"България он ер” ООД, със седалище и адрес на управление: София 1540, бул. Брюксел

3. Награда:

1 /Един/ брой акредитация (пропуск) за "София Филм Фест" за всички прожекции от програмата на фестивала за периода 10.03 – 24.03 и всички, съпътстващи фестивала събития. 

4. Период на играта:  от 12.00 часа на 24.02.2016г. до 21.00 ч. на 28.02.2016г.

5. Правила за участие:

Участниците в играта са длъжни да спазват условията на тези Правила за участие, които са съобразени със законодателството на Република България. Организаторът си запазва правото да допълва или променя настоящите Правила за участие по всяко време без предварително предупреждение.

Играта се провежда при спазване на изискванията на Закона за защита на конкуренцията, Закона за защита на потребителите, Закона за защита на личните данни, Закона за задълженията и договорите и останалото приложимо българско законодателство.

Участник в Играта може да бъде всяко пълнолетно (навършило 18 г.) лице, което изпрати отговор на въпроса ("Да” или "Не”) "Ще спечели ли Леонардо Ди Каприо Оскар на Церемонията по връчването на наградите 2016г.?”.

Отговорите се изпращат като коментари под поста с обявената игра на Facebook страницата на Bulgaria ON AIR facebook.com/BulgariaONAIR

Участието в Играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

С изпращането на посочената горе информация Участникът приема и се съгласява с настоящите Условия за участие, както и дава своето съгласие личните му данни (доколкото такива се съдържат в профила му във Facebook, от който се изпраща отговора на въпроса от Играта) да бъдат, записани, обработени и обявени за целите на Играта.

В играта и томболата за разпределяне на наградите могат да участват само дееспособни пълнолетни физически лица.

В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на "България он ер" ООД и свързани компании и членовете на техните семейства. В случай, че се установи, че участникът не отговаря на тези изисквания, Организаторът си запазва правото да изтегли друг победител.

6. Механизъм на Играта

Играта се провежда на Facebook страницата на Bulgaria ON AIR facebook.com/BulgariaONAIR  посредством публикуване на пост "Ще вземе ли Лео Оскар? Гласувай с коментар "Да" или "Не" до 21:00 ч. на 28.02.

Един от всички познали ще спечели акредитация за "София Филм Фест"!

Победителят ще бъде избран на случаен принцип и ще се обяви на 29.02. в предаването Днес, както и тук на нашата страница. Успех!

За участие в играта участниците трябва да дадат отговор на въпроса "Ще спечели ли Леонардо Ди Каприо Оскар на Церемонията по връчването на наградите 2016 г.?”. Отговорите са "Да” или "Не”.

След изпълнение на горното изискване, участникът, отговорил правилно на оставения въпрос, получава възможност да участва в теглене на жребий за избор на победител, което ще се извърши на 29.02.2016г.

7. Награди

1 /Един/ брой акредитация (пропуск) за София филм фест 1 /един/ брой акредитация (пропуск) за София филм фест за всички прожекции от програмата на фестивала за периода 10.03 – 24.03 и всички, съпътстващи фестивала събития. 

8. Определяне на печелившите. Получаване на наградите.

От общата база данни с участници, отговарящи на условията по т. 5 от настоящите "Правила и условия" и отговорили правилно на въпроса на Играта "Ще спечели ли Леонардо Ди Каприо Оскар на Церемонията по връчването на наградите 2016г.?” ще бъде изтеглен 1 /един/ печеливш и 3 резервни, чрез автоматизиран софтуер, на случаен принцип.

Томболата се провежда на 29.02.2016г., а победителят се обявява на 29.02.2016г. на страницата на Bulgaria ON AIR във Facebook facebook.com/BulgariaONAIR и в предаването Днес на телевизия Bulgaria ON AIR.

Организаторът ще се свърже с победителя на посочените от тях във Facebook профилите контакти за връзка за уточняване механизма за получаване на наградата в срок до 5 (пет) работни дни, считано от 29.02.2016 г.

Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя в рамките на 5 работни дни след публикуването на имената на победителя, победителят губи правото да получи своята награда и Организаторът може да предостави наградата на следващия по ред изтеглен резервен победител.

Организаторът не носи отговорност в случай, че потребителят е предоставил/публикувал невалидни/неверни данни за контакт, непълен или неточен имейл адрес, грешни имена.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

9. Допустимост

Не се допускат до участие в томболата за разпределяне на наградата участници, които:

- Използват недобросъвестни методи, техники и софтуер за манипулиране на участието и резултатите от играта;

- Не изпълняват някое от условията на настоящите Правила за участие.

10. Ограничения на отговорността:

Организаторът не носи отговорност за:

- грешни или подвеждащи имена на участниците в Играта;

 - дублиране на имената;

- дефектно или неуспешно електронно предаване на данни;

- повреда на комуникационната връзка, независимо от причината по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на този играта;

- недостъпност или неразположение на интернет или на интернет страницата или комбинация от тях;

- повреда на системата на сайта;

-други форсмажорни обстоятелства.

С приемането на настоящите Правила (участие в Играта) за участие, Участникът декларира, че осъзнава възможността за евентуални прекъсвания и друг вид затруднения, форсмажорни и други обективни пречки и не възразява срещу тях. В този смисъл, няма да търси вреди, пропуснати ползи и други обезщетения.

Организаторът не носи отговорност за непредоставяне на наградите или непровеждане на игрите/томболите при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития или при действия на трети лица.

С участието си в Играта, участниците се съгласяват предоставените от тях лични данни да се използват от Организаторите за целите на организиране на Играта, включително да предоставят тези данни на трети лица ангажирани с организиране на Играта. Всички лични данни /доколкото такива се публикуват във фейсбук профилите на участниците в Играта)  ще се събират, обработват и съхраняват при условията на Закона за защита на личните данни. С участието си в Играта всеки участник декларира, че доколкото данните/част от данните, които предоставя за участие в Играта, са лични и попадат под защитата на Закона за защита на личните данни, и дава съгласието си събраните данни да бъдат обработвани от Организаторите или от трети страни (партньори, спонсори и/или подизпълнители на България он ер).

Участниците в Играта се съгласяват, че ако се окажат победители в Играта, ще участват в последващи Играта рекламни активности, като Организаторите си запазват правото да използват имената и информация за местожителството на участниците, техни фотографии, аудио и/или видео записи за публично представяне.

С подаване на заявка за участие в Играта всеки участник дава съгласието си и предоставя безвъзмездно на организатора правото да публикува имената/данните от Фейсбук профила на спечелилия на фейсбук страницата на "България он ер” и в ефира на предаването Днес на телевизия Bulgaria ON AIR.

Всички участници в Играта декларират, че в случай че спечелят наградата, дават съгласието си  да бъдат заснемани и фотографирани за целите на Играта.  Участниците в играта декларират, че са  съгласни данните им (име на победителя/фейсбук профилът, местоживеене, снимка, изображения и кадри) да бъдат разпространявани с рекламен характер (преса, телевизия, аудио, фото, видео, рекламни материали, външна реклама, интернет). Участниците нямат право да претендират отделно заплащане във връзка с рекламата и разпространение на кадрите с него. Кадрите са собственост на Организатора.

Участвайки в Играта, Участниците се съгласяват, че предвидените в настоящите Правила за участие писмени изявления и съобщения се считат за валидно извършени и приети от Участниците.

11. Други условия

Условията на настоящата Игра са достъпни в сайта www.bgonair.bg и на Facebook страницата на Организатора: facebook.com/BulgariaONAIR

Организаторите си запазват правото да променят настоящите правила, във всеки момент. Измененията влизат в сила от датата на публикуването им.

Тази кампания не се спонсорира, провежда, менажира или асоциира по какъвто и да било начин с Facebook. Вие предоставяте информацията на България он ер ООД, а не на Facebook. С участието си в тази кампания потвърждавате, че няма да търсите отговорност по какъвто и да било повод от Facebook.