Радан Кънев: Ще настоявам да се отстрани шефа на КФН Стоян Мавродиев

Ако КФН си беше на мястото, нямаше да се стигне до драмата с КТБ

17.01.2015 | 22:00 Редактор: Кармелита Тонева
Радан Кънев: Ще настоявам да се отстрани шефа на КФН Стоян Мавродиев

Радан Кънев е категоричен, че ще настоява за отстраняването на шефа на КФН - Стоян Мавродиев от поста.

Това той заяви в предаването Полиграф на тв България от ер.

Пред журналистката Светла Петрова Кънев коментира, че ако Комисията за финансов надзор е била на мястото си, нямаше да се стигне до кризата с КТБ, както и до настоящите трусове около пенсионната реформа и сигурността на частните пенсионни фондове.

Лидерът на ДСБ и един от лидерите на управляващите коментира и поредицата показни убийства от последните дни - според него докато "бухалките" не започнат да усещат силата на закона, нещата ще продължават по старому.

Кънев настоява за спешна и радикална реформа в съдебната система и поясни, че пречка за осъществяване на замислените реформи не само в този сектор, е ДПС.

Според него лидерът на ДПС Лютви Местан лъже - независимо дали от телевизионния екран или от парламентарната трибуна, но никой не му вярва.

Радан Кънев е категоричен, че ДПС продължава да преяжда с власт и да превзема държавата отвътре като даде пример с ВСС. Според Кънев единственият, който в момента има ресурса и силата да поиска предсрочни избори е премиерът Бойко Борисов.

Полиграф, събота - 17 януари, 20.30 ч. - тв България он ер

 

 


2
2 rate up comment rate down comment 1
nikolay.ignatov.79.b
преди 9 години
Къде е втората половина на предаването? Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 1
rangeltodorov@mail.b
преди 9 години
Г-н Кънев, от РБ само от Вас съм чувал смислени приказки.И сега изведнъж шефа на КФН е виновен за КТБ.Взривяването на КТБ е дело отмъстително заради Костинброд.Авторът е Б.Борисов,а повода дойде от ДПС.Сега тече ограбването на активите - и на активите от кредитните досиета и на активите от сверата на производството.Опитайте поне тпзи грабеж да спрете. Сигнализирай за неуместен коментар