Марина Войкова: Искам да съм полезна на обществото

"Вълнува ме медицинският туризъм", разказа в предаването "Днес" моделката

28.09.2016 | 14:36 Редактор: Мария Аладжова
Марина Войкова: Искам да съм полезна на обществото

Над 150 български готвачи ще посетят юбилейното пето издание на гастрономическия фестивал в Банско, за да изживеят едно ново кулинарно пътешествие и да се специализират в прилагането на нови кулинарни техники. Едни от най-известните топ готвачи в света пристигат по покана на организаторите, за да бъдат няколко дни в Банско с българските си колеги.

Подробности около 5-тия юбилеен гастрономически фестивал разказаха Такис Дретакис и шеф Андрей Стоилов: 

„Фестивалът ще бъде полезен, както за професионалните готвачи, така и за всеки, който ще иска да опита световна куня“, споделиха те.

Има ли как да ни разболеят нашите мисли и как да се справим с тези проблеми. На тази тема поговорихме в здравните минути с , гастроентерологът д-р Йордан Чурчев, психологът Орлин Баев и пациентът Стефан Греков.

„Емоциите могат да ни разболеят. Всичко е свързано, болката и психиката вървят ръка за ръка“, споделиха мнение специалисти по темата.

Кои са най-актуалните модни тенденции в грима и какви са малките тайни на мис Планет 2016? Това научихме от самата нея - Марина Войкова, която ни гостува заедно с гримьорката Диана Стоенчева.

„Не обичам да се гримирам в ежедневието си. Наблягам на по-лек грим. Когато слагам по-тежък грим за вечер искам все пак хората да мен разпознаят“ с усмивка разказа Марина Войкова в студиото на "Днес".

Децата на България са известни със своя талант. Какво свързва рап изпълнителят Кристо и група талантливи деца ще разберем от самите тях - Кристо, Дани Димитров, собственик на агенция за таланти и Биляна Лазарова, „Най-добър детски модел на 2015“

„Музиката, която правя искам да е пример за децата. Писна ми от простотии. Не искам да цензурурам никого, но трябва всички ние да се замислим с какво и как възпитаваме децата“, сподели Кристо.