Клавдия Драганова: Аз съм женския Криско

В предаването ДНЕС можете да видите още полезни съвети, вкусни рецепти и още интересни гости

28.07.2016 | 14:56 Редактор: Ирина Георгиева
Клавдия Драганова: Аз съм женския Криско

От Константина Живова

Атанас Вутов показва вкусни и полезни рецепти

Лято е и въпреки притесненията от покачането на килограми и летните диети всеки от нас обича да похапва вкусна и здравословна храна. Днес ще ви срещнем с един българин, който е успял в своята професия. Той е главният готвач на футболния клуб Байерн Мюнхен. Казва се Атанас Вутов и специално за предаването ДНЕС ще ни покаже полезни и вкусни рецепти, които да приготвите вкъщи. Каква е закуската на шампионите ще разберем сега от журналиста Борислав Петров на живо с кулинарния гуро на Байерн Мюнхен.

Полезни съвети: Как да избелим зъбите си?

В здравните минути на предаването ДНЕС ще се погрижим да ви дадем полезни съвети за вашите усмивки. По-точно за сияйна усмивка. Как да избелим зъбите си, какви са начините и колко е важно да се грижим на време и непрестанно за устната ни хигиена, разкриват репортерът Борислав Петров и д-р Венцислав Стоев.

"Не избелвайте зъбите си със сода за хляб. Сменяйте четките си за зъби на всеки два месеца. Профилактиката е препоръчителна на всеки шест месеца", тези и още съвети даде стоматологът д-р Венцислав Стоев.

Клавдия Драганова: Правя музиката ми, така както я усещам

Талантът на звездната гостенка в предаването ДНЕС е не само музиката, но и танците. Тя се занимава професионално с пеене от малка. В годините не спира да следва мечите си и да реализира нови и нови проекти. Тя е усмихната и изпълнена с положителна енергия. Тя е Клавдия Драганова.

"Имам школа за млади таланти. Правя музиката ми, така както я усещам. Не се стремя да съм комерсиална. Танцувах на пилон за последното ми парче и беше интересно предизвикателство", сподели певицата Клавдия Драганова.

Вилислав Андреев за това как един изпълнител сменя поп музиката с поп фолка

Вилислав Андреев е млад и талантлив изпълнител, който може да се похвали с много международни награди на музикални конкурси. Как един изпълнител сменя поп музиката с поп фолка, разкрива Андреев. 

"Пеех поп музика, но реших да сменя и да правя поп фолк. В този жанр има повече пари", каза изпълнителя Вилислав Андреев.