Деляна Маринова-Джуджи: Така и не разбрах защо ме свалиха от ефир

Тези и още интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

26.07.2016 | 16:34 Редактор: Ирина Георгиева
Деляна Маринова-Джуджи: Така и не разбрах защо ме свалиха от ефир

От Константина Живова

Бебе през лятото в София - мисията възможна

Лесно ли е да се гледа бебе през лятото в София? В рубриката "Репортер на място" с една майка от столичния кв. Дружба ще ни срещнат Борислав Петров и Валерия Цветанова.

Най-силните и най-атрактивните в новата ММА история

На 30 юли, от 19:30 часа, в Двореца на културата и спорта във Варна водещи бойци от Европа ще бъдат част от уникална гала вечер, посветена на най-силните и най-атрактивните в новата ММА история. Трудно може да се изброи цялата визитка, която носи всеки един от колосите, както и спечелените титли и колани.

Кои са големите имена, които ще участват и какво ще видят почитателите на ММА боевете ще разберем от специалните гости, с които ще ни срещне репортерът Борислав Петров.

Деляна Маринова- Джуджи  за важните моменти в живота й

Тя е много приказлива. Харизмата, която носи заразява всички, които я познават. Зрителите я познаваме от малкия екран. За магията да омайваш с усмивка, за важните моменти в живота й и за бъдещите стремежи, ще поговорим със самата нея, Деляна Маринова- Джуджи.

"Не знам защо ме спряха от ефир, въпреки че моите рубрики имаха високи резултати по гледания. В момента си почивам. Спя до обяд, чета книги, пътувам", разказа усмихната Деляна Маринова- Джуджи.

Как да си прекараме добре в покрайнините на София?

Сега ще ви покажем, че дори, ако не сте в центъра на София бихте могли да прекарате приятно в столицата. Квартал "Дружба" е точката, която сме избрали. Езерото там е приятно място за отдих. Дали е така ще ни покаже Валерия Цветанова.

Най-интересните заглавия на книжния пазар

Кои са най-интересните заглавия на книжния пазар? Кои книги задължително трябва да прочетем по време на ваканцията ни, разказва Светлозар Желев заедно с Борислав Петров.