Страхувам се, когато пускаме нова песен, заяви Монти от Ice cream

Страхувам се от тъмното, допълни Мартина от Ice cream в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR с Константина Живова

22.06.2016 | 14:38 Редактор: Ирина Георгиева
Страхувам се, когато пускаме нова песен, заяви Монти от Ice cream

Константина Живова

Как да се грижим за животните си в жегите?

Горещо е. Топлината оказва влияние на нашето емоционално и физическо състояние. Но животните също имат своите нужди и предпочитания в горещините. Как да се грижим за животните си, има ли как да ги разхладим, разкрива репортерът на ДНЕС Диана Костова.

Опасни ли са жегите за нашите домашни любимци? Какви мерки да предприемем, за да се чувстват приятно и да не стават агресивни? Кои животни най-много страдат от горещините? Тези и още полезни съвети даде ветеринарният лекар Мила Бобадова. 

"Чести душове, повече течности и разходки в хладните часове на деня", посъветва Бобадова.

Как се разхлаждат пенсионерите?

Горещините са неприятни и за по-възрастните хора. Дали е така и как се разхлаждат пенсионерите, показа Асен Манасиев на живо от Централните хали в София. 

Защо мъжете трябва да посещават редовно лекар?

Мъжете не обичат да ходят на лекар. Не обичат дори да говорят, когато става въпрос за специфично мъжки, здравословни проблеми. Но статистиката е повече от тревожна. Всеки ден в България се диагностицират мъже с рак на простатата, а съвсем млади момчета са с диагноза рак на тестисите. Ако сте майка или съпруга, вижте съветите на уролога д-р Николай Милушев.

"Профилактиката още при младите момчета е важна и препоръчителна", каза д-р  Николай Милушев.

Група на годината за 2016 г. - Ice cream

Групата Ice cream е създадена през 1997 година. През годините групата претърпява различни промени, но днес смело можем да кажем, че е най-успешната група в България днес. Преди броени дни те грабнаха статуетка за група на годината. Музиката, която стимулира, феновете, които се множат всеки ден и хитовете, които не спират. За всичко това водещата Константина Живова си поговори с Група на годината за 2016 г. - Ice cream.

"Страхувам се всеки път, когато пускаме нова песен. Дали сме се справили добре", сподели за първи път в ефир певецът Монти.

"Страхувам се от тъмното", сподели Мартина от Ice cream.

Оригинални подаръци

Всеки обича да изненадва близките с оригинални подаръци. Понякога не ни хрумва нищо и прибягваме до стандартните избори. Екипът на предаването ДНЕС показа изкуство, което създава една дама. Ръчно изработени албуми от плат. Тя запозна зрителите със Зорница Тодоринска.

Джуренец Куест

Първото по рода си велосъстезание Джуренец Куест ще се проведе този уикенд. Организатор е общината в Своге. Надпреварата ще започне от паметника на Майор Томпсън в село Батулия. За да стигнат до връх Джуренец, участниците трябва да изминат цели 30 километра, като ще има скалисти участъци, кал и горски пътища. Въпреки жегите, във велонадпреварата ще се включат певицата Пламена и дизайнерът Едис ПАла. С тях и с колело в Борисовата градина беше Асен Манасиев.