Доверете се на българското

Тази и още теми в предаването "Днес"

18.05.2016 | 13:55 Редактор: Мария Аладжова
Доверете се на българското

„Доверете се на българското“ е търговското изложение, което се организира за пета поредна година в София. Събитието стартира от 13 май и ще продължи до 22 май. Над 50 фирми - производители и търговци ще представят разнообразна българска продукция. Какво могат да видят посетителите и как се провежда изложението в момента, ще ни покаже  Борислав Петров.

Разходката по време на търговското изложение „Доверете се на българското“ показа мнението и на производителите и има ли смисъл да развиваш бизнес у нас.

Тя е всестранно развита личност. Юрист, председател на Международната асоциация на блондинките, бизнес дама и основателка на първата по рода си ферма за пеперуди. Едно от нейните призвания е психотерапията. За психологията на човека и връзката й с пеперудите искам да поканя в студиото Олга Ускова. 

Олга Ускова направи в студиото скрининг на водещата Константина Живова. Интересна история от предишен живот и силна личност е била Константина. Била е мъж-палач и войник. 

Музиката е най-голямата страст на следващите ми гости. Те си приличат не само по характер и вкус към песента, но и визуално. За музиката и обичта им, искам да поканя в студиото младите и талантливи изпълнителки, Алекс и Влади.

За силната връзка на младите изпълнителки и много детски спомени. Алекс и Валди разказаха интересни случки от детството на близначките. От скоро изпълнителките не работят с Графа, но отношенията им остаат много добри иприятелски.

Те се казват Христо и Стоян, но напоследък са много по-познати като Зипо и Слаш. Песента на двамата хип хоп изпълнители "ДжиДжи БиДжи" е на път да стане летен хит. В лентата участие взимат и звезди от техните забавни клипове, които са популярни в интернет. В деня на излизането си песента направи 200 000 гледания и 4 дни беше на първо място в топ 40 на един от сайтовете за видеосподеляне.

Млади рапъри със самочувствие. Весели текстове и много работа са едни от тайните за техните успехи.

Пеещият доктор, доц. Христо Деянов издаде втора част на своята книга  „Да реализираш мечтите си“. За музиката, медицината и щастието от свободата да пътуваш, искам да поканя при мен, бащата на музикантите Лилана и Скилър и доказал се във своята професия, доц. Деянов. 

Доц. Деянов сподели любимите си дестинации и пртепоръча на зрителите да посетят Куба. Силна връзка и гордост са само част от емоциите, които бушуват в него, когато заговори за Лилана и Скилър, неговите деца.