Роден хит със световно звучене от Кристиян Янкулов

Невена Желева, фризьорът на звездите; разходка из стара София и талантливите деца на България

15.07.2017 | 13:44 Редактор: Валерия Петрова
Роден хит със световно звучене от Кристиян Янкулов

Колегата Борислав Петров и Ерина Кръстева ни разхождат из стара София. Връщаме се назад във времето заедно с Музея за история на София, където оживяват приказки от миналото. 
Срещаме се и с трима от шампионите на Софийската математическа гимназия и преподавателя Елена Киселова, за да се опитаме да надникнем в тайната на техния уникален успех. Най-добрите млади математици от Балканите и 9 гостуващи страни се състезаваха в 21-вата Младежка Балканска олимпиада по математика. Там децата от българските училища отново бяха безапелационни с 18 медала от 18 участника. Сред 108 участници от 17 страни, учениците от СМГ отново се откроиха с таланта си. Те показаха най-високите резултати в отборите си и завоюваха 1 златен и 5 сребърни медала. 

За добрата визия и при мъжете, и при жените, ще чуем съветите на една много специална дама. Невена Желева е сред успешно реализиралите се български професионалисти отвъд Океана. Тя е собственик на един от най-известните фризьорски салони в Чикаго, канена е в екипа стилисти, които подготвят звездите за Оскарите и е единственият българин достигнал до високата позиция международен преподавател на AMERICAN CREW. Любовта й към България и работата й като обучител я върна и това лято у нас. С нея се срещна Елисавета Коюмджиева. 

Осем месеца след премиерата на първия си сингъл „Само теб“ Кристиян Янкулов или Крис Янак, както е новият му псевдоним, пуска второто си парче, този път съвместно с DJ MVM. „I See you” представя младия изпълнител в коренно различно амплоа и определено дава заявка да се превърне в един от големите летните хитове през този сезон. Вижте: