Георги Бенчев, Поля Миланова и Преслава Пейчева ДНЕС

Музика и мода

09.07.2017 | 11:00 Редактор: Валерия Петрова
Георги Бенчев, Поля Миланова и Преслава Пейчева ДНЕС

"Сила и чест" е може би най- мащабният видеоклип, сниман у нас. Продукцията е заснета за седем снимачни дни с участието на над 230 човека. Лошото момче на българския хеви рок Георги Бенчев и Евгения Косева - режисьорът на новия музикален клип ни гостуват, за да ни разкажат всичко за епичното звучене, гладиаторската стилистика и музиката като страст.

Поля Миланова е един от най-добрите дизайнери у нас, тя е на модната сцена повече от четвърт век и създава мода с послание към съвременните и изискани дами, които искат да бъдат различни, но не забравя и дамите с нестандартна фигура. Вижте какво сподели тя пред камерата ни.

През изминалите седмици, заедно със сайта az-jenata.bg отпразнувахме един много специален празник – 15 годишния юбилей на най-популярния сайт, посветен на по-добрата половина от човечеството у нас. Представихме ви 14 специално подбрани дами, с които си пожелаваме най-малко още 15 години съвършенство и успех. Днес ви срещаме с 15-та избраница в кампанията „15 за следващите 15“ - нежният глас на българската поп сцена Преслава Пейчева. Не пропускайте разговора ни с нея.