В царството на шапките с Ирина Сардарева

Още много интересни теми и гости тази събота в ДНЕС

08.07.2017 | 11:00 Редактор: Валерия Петрова
В царството на шапките с Ирина Сардарева

Днес в събота ви срещаме с най-добрия дизайнер на шапки у нас - Ирина Сардарева. Надникнете заедно с нас в приказния свят на този уникален аксесоар, за да разберете как се създава идеалната шапка, къде се крие истинската магия и на кои модели да заложим през този сезон.

Траен маникюр, който да не се уврежда лесно в ежедневието. Единствената техника, която ни помагаше да се доближим до тази мечта досега, травматизираше силно нокътната плочка. Но ето, че тя вече има своята по-добра алтернатива. Колегата Елисавета Коюмджиева присъства на официалното представяне на новата технология за перманентен маникюр.

Лятната ваканция е дългоочакваният момент да лежим на плажа под чадъра с четиво в ръка. Може да се потопим в любовен роман, фантастика, криминале или екшън – същинската почивка, която трансформира стреса в спокойствие. Достатъчно е само да изберем подходящият сюжет, който ще ни накара да се почувстваме напълно нов човек. Светлозар Желев ни разкрива кои са летните заглавия, на които да се спрем и защо е шик да четеш.