Празник на детето с бате Енчо

И още много интересни гости

01.06.2017 | 10:46 Редактор: Валерия Петрова
Празник на детето с бате Енчо

Жюстин Томс е сред пионерите в дигиталните комуникации у нас и е поредната избраница, с която сайтът az-jenata.bg отбелязва 15-годишния си юбилей. Разберете повече за вдъхновяващата Жюстин онлайн и офлайн, защото тя неслучайно е част от кампанията "15 за следващите 15".

Гостуваме на Хил Клиник, за да ви срещнем с едни от най-добрите уролози в света д-р Фернандо Санча и неговия колега д-р Георги Георгиев. Двамата ни представят 4D простатна биопсия – високоспециализиран, революционен метод за диагностика. Специалистите наричат рака на простатата „тихият убиец“ при мъжете. Как фюжън биопсията може да се превърне в наш съюзник в борбата с него и с други урологични заболявания? Вижте:

Броени дни преди 1 юни ви срещаме с любимците на малки и големи- Бате Енчо, Боби и Кели. Няколко поколения български деца израснаха с един любим свой образ, душеприказчик и приятел. Той самият е баща на прекрасни момичета и винаги е знаел как точно да достигне до сърцата на най-малките и да спечели тяхната обич и доверие.

Кого да попитаме, дни преди 1 юни - какво прави децата истински щастливи, оценени и самоуверени, ако не самият него- Бате Енчо. Гарантираме предпразнични усмивки за малки и големи в последните минути на предаването ни.