ДНЕС в събота: Към какво "бягат" Боби и Заки от "Авеню"

Oще много интересни теми, гости и изненади в предаването ДНЕС в събота по Bulgaria ON AIR

18.07.2016 | 16:42 Редактор: Валерия Петрова
ДНЕС в събота: Към какво

Предаването ДНЕС в събота с Ирина Белчева - по-различният съботно-неделен сутрешен блок. Мястото и времето, в което се настанявате удобно вкъщи, а ние ви предлагаме едно по- различно събуждане в съботната утрин.

В съботната сутрин гостува един от най-популярните български дуети - "Авеню", двама мъже, които пеят: „Споменът за вчера е едва доловим, жаждата за утре е неутолима”. Те създават емблематичната песен “Бягство”, както и много други парчета, които стават хитове, благодарение на кадифените им гласове, красиви текстове и усет за хубава и стойностна музика. 

По телефона ги поздравява човекът, с когото създават албума с ремикси през 1999 година - Николай Маджаров-Файчето от "Тибетски сърца". Следва среща с Пламен и Иво - млади таланти, с които предстои съвместна работа и на които славата май им се отразява добре.

Изненадите не приключват с хора от професията, идва време за хора от семейството. Сестрата на Заки - Вили Соколова разказва за детството им, а срещата за Боби е с най-близкия му човек - неговата съпруга.

Скоро стартира класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА. В рамките на два месеца, родните лайфстайл журналисти и главни редактори ще гласуват за ергените, които са разпределени в четири категории: шоубизнес, бизнес, политика и спорт. Над 80 са актуалните български мъже, които ще се състезават в престижната надпревара. Днес в събота три красиви жени правят своя класация на ергените на годината - актрисата Илиана Лазарова, светския журналист и носител на титлата "Лейди България" 2016 Елизабет Методиева и арендби и хип-хоп певицата Симона Симова.