Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Алън Тюфекчи: Целта на Digiturk за първата една година е да набере поне 3000 абоната

Услугите на Digiturk у нас ще се предлагат чрез дистрибуторска мрежа

17.02.2015 | 08:34 Редактор: Ирина Георгиева
Алън Тюфекчи: Целта на Digiturk за първата една година е да набере поне 3000 абоната

Българският телекомуникационен пазар е обект на проучвания през последните три-четири години от страна на Digiturk и сега назря моментът да навлезе на него. Това коментира изпълнителният директор на Digimedia Алън Тюфекчи в предаването Денят Он Ер. Според него никой няма да загуби пазарен дял от навлизането на Digiturk в България, защото пазарната им ниша е по-различна - те предлагат специфичен пакет от програми, чуждоезични, без български канал и за това не се смятат за конкурент на големите оператори. Напротив - от Digiturk се виждат като една допълнителна услуга, допълни Тюфекчи.

"В България услугите на Digiturk ще се предлагат чрез дистрибуторска мрежа, която в момента се развива в страната. Няма да бъде наша, а с офиси-партньори и фирми, които вече се намират на пазара и се занимават основно с продажба на сателитни системи за свободните канали. Предпочитаме с такива фирми да работим. Няма да работим с национални вериги, а с малки." - обясни Тюфекчи.

Оптимистичната цел на Digiturk за първата една година е да набере поне 3000 абоната, отбеляза Тюфекчи. Според него това е постижима цел, защото услугата се предлага по нов начин - до сега подобна услуга се е предлагала от Digiturk Euro, но на базата на годишни плащания. Сега това ще бъде променено и плащанията ще бъдат месечни, коментира Тюфекчи.

Чуйте пълния коментар на Алън Тюфекчи за влизането на българския телекомуникационен пазар на Digiturk в следващия видео материал:

 


2
1 rate up comment rate down comment 0
vesselin78
преди 9 години
въпросните NatGeo и т.н при DigiTurk са с дублаж на турски, а при бг операторите са на български,няма как да са си конкуренция и да делят едни и същи абонати Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
vesselin78
преди 9 години
ама и водещият е леко неподготвен.. Всичките тези Discovery, National Geographic, History Channel и т.н. в пакетите на DigiT Сигнализирай за неуместен коментар