Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

По-малките партии имат по-свежи идеи, смята Камен Иванов

От финансирането на политическата сила зависи кой ще влезе в Парламента, допълни Иванов

23.09.2014 | 10:59 Редактор: Ирина Георгиева
По-малките партии имат по-свежи идеи, смята Камен Иванов

При предизборните дебати на по-малките партии се забелязват по-свежи идеи и по-голям ентусиазъм за работа. Това заяви Камен Иванов от "Движение 21" в предаването Денят Он Ер. Според него кой ще влезе в Парламента до голяма част зависи и от финансирането на политическата сила.

"При старите играчи виждаме едно положение, което е никаква перспектива, предстоят тежки дни, трябва да затягаме колана, не очаквайте нищо добро и не знам как ще вържем нещата до края на годината. Това ли е перспективата, която стои пред българския избирател?" - коментира Иванов.

Според Иванов 70% от българските граждани не очакват подобрение в положението си след изборите. Според него партиите около бариерата не са алтернатива, а придатък на статуквото.

"Тогава защо българските избиратели продължават да гласуват за същите партии като преди?" - пита Иванов.


Лидерът на политическата партия „Движение 21“ е Татяна Дончева. Начало на листата в Пловдив-град и Пловдив-област е Камен Иванов. Той е завършил Калифорнийския университет. Иванов е строителен предприемач, който се занимава с търговия на осветителна тела и лед осветления. Притежава малка семейна фирма, която работи в областта на машиностроенето.