Трагедия: Намериха тялото на Кристиян от Триград

Трупът на момчето е открит в гората от баща му и чичовците. Има твърдения, че се е самоубил

22.07.2017 | 17:34 Редактор: Иван Берберов
Трагедия: Намериха тялото на Кристиян от Триград

16-годишният Кристиян е открит мъртъв! Ужасната новина дойде на 14 ден от издирването на младежа.

Преди две седмици момчето бутна туристи с кола край Триград, а после избяга. Дни наред роднини, близки, приятели и полицията обикаляха района край селото с надежда да го открият, но така и не успяха.

Вчера операцията по издирването бе прекратена.

Тялото на Крис е било намерено около 14 часа днес от баща му и чичовците, които продължиха да го търсят и след прекратяване на спасителната операция, предаде Dnes.bg.

Трупът на момчето е намерен в гориста местност, вероятно се е хвърлил от висок склон. Най-вероятно става дума за самоубийство, съобщи кметът на Триград Цветан Славков.

Момчето изчезна след като блъсна със семейното "Ауди" четирима пешеходци в центъра на Триград. Туристите имат наранявания, но са без опасност за живота.

Крис е бил без книжка.

Момчето бе обявено за общонационално издирване. То бе търсено и в погранични райони и дори в селища в Гърция, но спасителите така и не успяваха да намерят следите му.

По време на търсенето майката на Крис обясни, че синът й се крие, защото вероятно е в шок. Тя предполагаше, че момчето ще се появи, когато престанат да го търсят.

Снимка: Facebook