Двама души загинали при катастрофа на влизане във Варна

Сблъсъкът е станал между лек автомобил с молдовска регистрация и микробус.

26.07.2014 | 13:02 Редактор: Мариета Иванова
Двама души загинали при катастрофа на влизане във Варна

Черната серия с жертви на пътя в последните два дни продължава. Двама души - момче и момиче, са загинали при катастрофа на автомагистрала "Хемус" в посока Варна до входа за града, пише Dnes.bg.

От полицията потвърдиха за катастрофата. Сигналът за произшествието е подаден малко след 10.00 часа. Катастрофата е между лек автомобил с молдовска регистрация и микробус.

На място са починали двама от пътуващите в лекия автомобил.

В болницата "Св. Анна" са настанени петима души, двама от които са пострадали тежко.

Движението в района е сериозно затруднено, автомобилите се движат само в едното платно. На мястото на инцидента са пристигнали екипи на "Пътна полиция" и "Спешна помощ".

Тази сутрин около 5 часа двама младежи загинаха в района на Разград, след като колата, в която са пътували, е излетяла от пътя и се е ударила в дърво. 18-годишният шофьор е седнал зад волана пиян и без книжка. Той се е отървал само с охлузвания.

Други четирима младежи пък намериха смъртта си вчера сутринта в бургаско. Неправоспособен 17-годишен шофьор се блъсна в стационарна цистерна с вода, намираща се на крайпътния банкет, от която се поливали лозовите масиви край пътя.