Биткойн регулациите, акценти от международните пазари и образованието базирано на интернет и информационни технологии

Гости в студиото са Николай Пресолски, управител на bitcoini.com, Нигохос Канарян, изпълнителен директор на ИП Стандарт Инвестмънт, Милена Крумова, преподавател в ТУ-София, Стопански Факултет и Мартин Куванджиев, програмист.

07.04.2014 | 00:00 Редактор: Дориана Ранкова
Биткойн регулациите, акценти от международните пазари и образованието базирано на интернет и информационни технологии

В първата част на предаването  говорим за обучението базирано на интернет и информационни технологии. Повече за  същността и спецификите на NASA Space Apps Challenge 2014. Нашите събеседници са д-р Милена Крумова, гл.ас. в Стопанския Факултет на Техническия Университет. Ръководител на Space Apps Challenge и Мартин Куванджиев, програмист на 19 години, студент в ТУ. 

Заедно с изпълнителния директор на инвестиционния посредник Стандарт Инвестмънт Нигохос Канарян, във втора част говорим за основните фактори влияещи върху международните пазари. Специално интервю по темата с Мадс Кофод, ръководител „Макроикономика и стратегии“ в Saxo Bank.

Завършваме с поглед към пазара на биткойни. Какви са най-горещите новини от света, но и от България, защото НАП влезе в полезрението на биткойн интересите. Мнение по темите от управителя на bitcoini.com Николай Пресолски и от биткойн ентусиаста Владислав Драмалиев.