След корупционния скандал в Австрия, хиляди поискаха оставката на правителството

Канцлерът Себастиан Курц още не е коментирал случая
Публикувана: От:

Още по темата

 

Вицеканцлерът на Австрия подаде оставка и се оттегли от лидерския пост на своята крайно-дясна Партия на свободата. Това стана ден след публикуването на видео, уличаващо го в корупция.

В него Хайнц-Кристиан Щрaхе предлага строителни проекти срещу дарения за своята партия. В същото време хиляди австрийци протестираха във Виена с искане цялото правителство да подаде оставка.

Очаква се канцлерът Себастиан Курц да направи изявление по скандала, който вече е наричан "Ибисагейт".

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 2 )
 • 2

  moronic-masonic

  19 май 2019 | 10:57

  Заради тия отрепки България до 2030-та ще е един град смехономика, останалото ***, а до 2050-та целият свят ще стане на пихтия, цивилзиацията няма да може въобще да функционира нормално, отгоре на всичко се опитват по всякакъв начин да започнат трета световна, като вярват, че непременно трябва да има, изключтиелно манипулирани тъпаци, въобще не могат да осъзнаят обективната реалност на Космоса.
 • 1

  moronic-masonic

  19 май 2019 | 10:55

  Кретено-масоните са ограничени в съзнанието биологични егоистични *** по целият свят, алчни, лицемерни, жалки, филмирани триизмерни копеленца, до 2050-та цялата им зидария по света следва да стане на пихтия заради планетарните изменения, етаж по етаж като кули близнаци в добре организиран фалшив терористичен атентат от 2001-ва, да измират масово, заедно с целите си семейства по времето на тези процеси.