BMW показа способностите на новия роудстър Z4

Машината разполага с мотор с 6 цилиндъра, а според запознати мощността на агрегата ще бъде около 385 к.с.

04.06.2018 | 18:30 Редактор: Велислав Филипов
BMW показа способностите на новия роудстър Z4

[related_articles]

Германският производител BMW публикува снимки и официално видео, с което показва способностите на новото поколение на роудстъра Z4. Заснетият автомобил е топ-версията но модела - M40i, тъй като баварците не смятат да пускат модификация BMW Z4 M.

Официална информация за двигателя на роудстъра в този му вариант не се съобщава, но все пак е известно, че това ще е нов редови мотор с 6 цилиндъра. Според запознати мощността на агрегата ще бъде около 385 к.с.

Тази версия на машината ще получи пакет BMW M Performance, който включва сниженото спортно окачване с амортисьори с електронно управление, ново предно окачване, алуминиеви джанти с гуми с различен размер на предната и задната ос, спортната спирачна система и блокаж на задния диференциал с електронно управление.

Снимки на интериора на новото BMW Z4 не бяха показани, но се очаква той да разполага с нова информационно-развлекателна система iDrive с операционна система 7.0.

Премиерата на роудстъра, който е изграден на една платформа с възродената Toyota Supra, трябва да се състои до края на годината.

Повече информация и снимки вижте на AutoMedia.bg.

Снимка: Youtube