Видимо и невидимо

Всяка неделя 17,30 - 18,30 ч.
 

Водещ: Калин Манолов
Редактор: Красимир Лаков
Режисьор: Янчо Янчев

Светлина

Обречен ли е Башар Асад
Публикувана:

Руската подкрепа за Башар Асад, чиято декларирана цел бе да легитимира Русия като "борец срещу ислямския тероризъм”, забавя неизбежния край на режима в Дамаск. Според политологът Мартин Табаков „Русия и Иран, като видимо двете държави според чиято воля се случват нещата там трябва да отговарят на прекалено много въпроси,  които няма да се изчерпат с разрешения на казуса в Сирия.“
Пред провал ли е срещата за Западните Балкани в София на 17 май? Според  поетът Марин Георгиев „спасението може би е в решението на ЕС и по конкретно Франция и Германия, защото  те имат по-голям интерес да приобщят Балканите отколкото да ги оставят на това дередже на което са били.”
Президентът Румен Радев пожела "прожектори да осветят тъмната строителна площадка, на която се намираме“, и не отхвърли възможността да се появи нова формация, която го подкрепя. Евентуалната президентска партия очевидно ще се позиционира в левия център. Политикът Гроздан Караджов изрази мнение, че „президентската дреха вече му е тясна, иска вече да излиза от от този президентски кабинет и да прави нещо с икономиката." За всичко това говорим тази неделя в предаването Видимо Невидимо по Bulgaria ON AIR с водещ Калин Манолов!

 

 

 

 

Коментари ( 0 )