Устремени към бъдещето

За междудържавните отношения с Македония

01.12.2017 | 14:08 Редактор: Зара Паталева
Устремени към бъдещето

"Историческият етап е важен да не бъде изпуснат, тъй като имаме за наш шанс един премиер, който е изключително обърнат към своите съседи“ Това каза в предаването „ Видимо Невидимо“ по Bulgaria ON AIR с Калин Манолов  политическият психолог,  проф. Антоанета Христова.

Правителството се зарече  да изкара пълния си четири годишен мандат в този формат, а партията -  "да не се коалира с БСП “. Според  историкът  проф. Иля Прокопов, „ в  момента хранителната среда се свива и за това е много важно този двуполюсен модел да се случи, защото за нас колкото по малко центрове на власт има и колкото по- малко партии има , българинът се чувства по-добре.“ 

Отново се заговори и за възможността мораториума върху строежа на АЕЦ Белене да бъде отменен. По думите на икономистът доц. Александър Ганчев,  „попадаме под едно много силно влияние което напълно е възможно и да доведе до тематична коалиция  негласна ГЕРБ БСП ,  в посока разрешаването на строежа  на централата.“ За всичко това говорим тази неделя в предаването "Видимо Невидимо" с Калин Манолов. Гледайте ни от 17:30 по Bulgaria ON AIR!