Видимо и невидимо

Всяка неделя 17,30 - 18,30 ч.
 

Водещ: Калин Манолов
Редактор: Красимир Лаков
Режисьор: Янчо Янчев

Що е то служебно правителство и как се използва?

Защо ген. Решетников твърди, че ГЕРБ е по-искреният партньор на Русия
Публикувана: От:

Що е то служебно правителсто и как се изпозлва?  Отговорите дават икомомистът Румен Гълъбинов, иконописецът Диан Костов и конституционалистът Атанас Славов. 

В първата част на предаването гостите на Калин Манолов коментират какви са шансовете правителството на Бойко Борисов да бъде преназначено за служебно. Възможно ли е новоизбраният президент ген. Румен Радев до не прави свой служене кабинет и възможна ли е хипотезата: кабинетът предизвикал предсрочните избори да ги организира в ролята си на служебно правителство. 

 


Във втората част на „Видимо и недидимо“  - дискусия за ролятата българската прокуратура в родната политика.  Коментаротите на  Калин Манолов обсъждат срещата на шоумена Слави Трифово и главния прокурор Сотир Цацаров. Защо двамата се оказаха на едно мнение, че е необходима промяна?

Накрая на предаването – поглед в ляво, където бившия кадрови офицер от Службата за външно разузнава  на Русия  ген. Леонид Решетников продължи да уличава председателя на БСП Корнелия Нинова в лъжи. Защо ген. Решетников твърди, че ГЕРБ е по-искреният партньор на Русия  и до колко думите му представляват Кремъл, вижте във видеото. 

 

 

Коментари ( 0 )