България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Денят ще бъде слънчев и топъл, следобед с краткотрайни валежи

Максималните температури ще са между 27° и 32°

19.06.2019 | 08:02 Редактор: Василена Василева
Денят ще бъде слънчев и топъл, следобед с краткотрайни валежи

Слънчево време ще преобладава и днес. Следобед отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места, главно в западните и северните райони, ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. Вятърът временно ще се усили. Ще има условия за градушки. Максималните температури ще са между 27° и 32°. Това съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Симеон Матев.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Следобед ще има временни увеличения на облачността, на отделни места със слаби превалявания. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър.

Максималните температури на въздуха ще са между 28° и 30°, а температурата на морската вода - от 21 на север от н. Калиакра, до 25-26 в южните райони. 

Над планините ще е предимно слънчево. И там в следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места, главно в масивите от Западна и Централна България, ще има краткотрайни валежи с гръмотевици и временно усилване на вятъра. Ще има условия за градушки, допълни още Матев в "България сутрин".

Вижте видеото с цялата прогноза!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК