България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Свилен от "Остава" говори с Господ в новата си песен

Клипът към парчето "Jesus" е дело на съпругата му Невена

06.06.2019 | 09:18 Редактор: Бойко Димитров
Свилен от

Свилен Ноев говори с Господ в новата си песен. Вокалистът на група "Остава" отбеляза в "България сутрин", че разговорите с Бог са вътрешна потребност за всеки човек. Свилен също така обяви, че това лято ще направи 10 концерта - както самостоятелно, така и с "Остава".

Ноев разкри, че видето към песента "Jesus" е дело на съпругата му Невена, а в него участват техният син и много близки приятели.

"Като измислях парчето ми хрумна, че мога да си позволя да направя парче за Исус. Разговорът с Бог е вътрешна потребност. Все човек има терзания в живота и в един момент започваш да се замисляш. Щастлив съм, че видеото стана много позитивно и цветно. Моята съпруга Невена стои зад клипа. Най-големият Бог за музикантите е самата музика", обясни той. 

И допълни, че не се интересува от модата в музиката в момента. Гостът в студиото обяви също, че скоро "Остава" ще започне записи по новия си албум.

"Чувствам се добре и на мястото си. Музикантите трябва да правим своето творчество и публиката ще дойде сама. Не се притеснявам, че синът ми ще стане музикант. Даже искам да го направи. Не гледам класации и шоута. Радвам се, когато ми пускат песните и това е. Това лято имаме 10 концерта. Почваме записи на нов албум с "Остава" и се надявам скоро да завърша и самостоятелния си албум", каза Ноев пред Bulgaria ON AIR.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК