България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Плевнелиев: Разпадането на ЕС ще доведе до национален егоизъм и регионални войни

Българите са наясно с важността на членството ни в Съюза, каза президентът (2012 - 2017 г.)
Публикувана: От:

Още по темата

 

Разрушаването на Европейския съюз ще доведе до национален егоизъм и регионални войни. Това заяви пред Bulgaria ON AIR президентът (2012 - 2017 г.) Росен Плевнелиев. Той бе категоричен, че всички националпопулисти и евромразци, които се борят Съюзът да се разпадне, са свързани с Русия. Дори и те обаче вече са наясно, че подобен ход ще бъде пагубен за всички.

Плевнелиев също така допълни, че за развитието на Европейския съюз е много важно Франция и Германия да продължат да вървят напред и да дърпат останалите страни със себе си.

"Европейското единство е важно за мира. Важно е Франция и Германия да продължат да вървят напред. Дори националпопулистите си дават сметка, че Европейският съюз е проект за мир и разрушаването му ще доведе до национален егоизъм и регионални войни. Най-големият враг на Европа са ненаучените уроци по история. ЕС трябва да се реформира така, че признавайки силата на дадена държава, да добави стойност към нея", коментира той.

Президентът също така сподели, че българите вече са наясно с важността на членството ни в Европа и те все повече се вълнуват от случващото се в Съюза.

"Хората си дават сметка за важността на ЕС и как той промени за добро съдбата на българите. За пореден път трябва да отчетем, че политическите партии у нас не успяха да адресират важните теми, които са свързани с ЕС и мястото на България там. Не видяхме качествен дебат, който да дефинира решения на проблемите. Опозицията искаше да обърна кампанията на референдум за легитимността на властта. Изборите са висш акт на демократична култура. Гражданите трябва да знаят, че ако искаме да се чувстваме равни на другите, трябва да си даваме сметка, че това ще стане само когато го отстояваме и препотвърждаваме", допълни Плевнелиев в "Гласът за Европа". 

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 3 )
 • 3

  moronic-masonic

  26 май 2019 | 10:53

  След 10 години Индустрия 4.0 ще я видите на великият кретено-масонски архитект на вселената, едната от многото други подобни с винаги уникални свойства, закони и фунцкии, където съзнанието може да преживее себе си от винаги уникални гледни точки, от кура.
 • 2

  moronic-masonic

  26 май 2019 | 10:47

  Тази система въобще не функционира да служи на обществото, тя обслужва само и единствено австралопитеците на върха на пирамидата, специално в България до 2025-та малкия и средния бизнес следва масово да фалира, те няма как да може повече да издържат тази свинска тежест и безкрайни кражби и злоупотреби последните 30 години по всички нива на държавата, те още мн малко може да издържат, до 2030-та един град смехономика, основно чуждестранни кретено-масонски мултимилионни сателитни компании, които изнасят печалбите си в чужбина и не плащат ддс за своята продукция, останалото от територията ***, *** се очетава да са основната средна класа на България след 10 години и натам, особено за общините в провинцията. Да живее Европа, до 2030-та тя ще е жабешко блато, миналата година тока спира над 700 пъти, България, ЕС, накъдето и да тръгнеш има само дупки, бабуни, цепнатини, изяден асфалт и роми, те се разцепиха да си купуват имоти по България и чужбина с парите, с които *** трябваше да става все по-малко противна, ЕС, евро, клубът на богатите, аххаахахах, до 2050-та на пихтия, жалки отрепчици, жалки хора.
 • 1

  moronic-masonic

  26 май 2019 | 10:40

  Следващите години на планетарни изменения, които до 2050-та ще направят жалката ви триизмерна реалност на пихтия, дечицата и внучетата на цялата политическа кирлива *** на света, кретено-масоно крадливи прасешки бизнес елити и всички глупави огранчиени в съзнанието хора, които ги подкрепят, да пукнат преди тях, от моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат! Тази жалка, егоистична, лицемерна, нагла, абсурдно глупава и ограничена в разума дебилна цивилзиацийка и култура функциониращи от супер ниското си триизмерно ниво на съзнание следва да бъдат заличени от обективната реалност на Космоса и космически процеси, които се разгръщат.