България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

След вчерашните бури: Времето днес ще е предимно слънчево

Максималните температури ще са между 22 и 27 градуса
Публикувана: От:

Още по темата

 

През по-голямата част от деня времето ще бъде предимно слънчево. Валежи са малко вероятни, освен в планинските райони в Западна България, където количеството им ще бъде незначително. Това прогнозира в "България сутрин" синоптикът Симеон Матев.

През днешния ден времето ще бъде бъде спокойно, след като вчера много части в страната отново бяха покосени от силни бури.

"Максималните температури на въздуха ще са между 22 и 27 градуса. Температурата на морската вода също се увеличава", посочи Матев пред Bulgaria ON AIR.

Четвъртък и петък отново ни очаква влошаване на времето, като ще превали и прегърми, а температурите ще се понижат с няколко градуса. 

През уикенда времето ще се нормализира постепенно и в неделя ще се радваме на слънчеви часове.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 

Коментари ( 1 )
  • 1

    moronic-masonic

    22 май 2019 | 10:02

    Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа *** на света, кретено-масоно прасешки бизнес елити и всички хора, които ги подкрепят, да пукнат преди тях! От моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на Вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат! Да измирате масово, заедно с целите си семейства, ограничени в съзнанието егоистични, алчни, лицемерни, долни, гнусни биологични отпадъци, най-долната *** на съществуването, до 2050-та цялата ви реалност и всичките ви градежи ще станат на пихтия!