България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Лице на ВМРО за евровота: Против съм Истанбулската конвенция и пакета "Мобилност"

Каракачанов е най-успешният министър на отбраната, заяви ген. Шивиков
Публикувана: От:

Още по темата

 

"Против съм Истанбулската конвенция и джендър идеалогията, не приемам пакта за миграцията, против съм пакета "Мобилност" на президента Макрон", заяви кандидатът за евродепутат от листата на ВМРО ген. Димитър Шивиков пред Bulgaria ON AIR.

Бившията началник на 61-ва бригада от Българската армия сподели, че в последните два месеца е участвал на срещи на партията, на които е бил поканен лично военния министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов. 

"Беше отправена покана към мен да бъда включен в листата на ВМРО за европарламента от гражданската квота. В огромна степен моите виждания се припокриват с политиката, която отстоява ВМРО", посочи ген. Шивиков в "България сутрин".

Той подчерта, че в листата на ВМРО има представители на православното християнство, католицизма и протестантството. А по думите му каузата, която ги обединява, е България над всичко.

Ген. Шивиков бе категоричен, че ако ВМРО, НФСБ и "Атака" бяха решили да се явят заедно на евроизборите, той не би участвал в листата им. Според него Валери Симеонов и Волен Сидеров отправят неприемливи послания към българския народ.

Гостът в студиото на Гергана Венкова и Златимир Йочев е на мнение, че през последните 30 години всички държавни решения са били пагубни за Българската армия. 

"Г-н Каракачанов е най-успешният министър на отбраната, защото има доблестта открито да заявява своите позиции. Разполагаме с техника, която е морално остаряла и негодна", посочи ген. Шивиков.

Гледайте видеото с целия разговор.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 1 )
  • 1

    Velichkov Yavor

    22 апр 2019 | 10:15

    Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа *** на света, кретено-масоно прасешки елити и всички хора, които ги подкрепят да пукнат преди тях, от моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат!