България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Владинова след медала в Москва: Годината започва обещаващо, можем много

Гимнастичката донесе бронз на страната ни от силното състезание в руската столица
Публикувана: От:

В спорта, в науката и във всяка друга сфера е универсално приложимо виждането на Александър Дюма, че животът може да се опише с две простички думи - очакване и надежда. Тук обаче идва голямата разлика между онези, които просто се надяват и очакват чудеса от съдбата и онези, които със собствени сили градят своите успехи.

Още по темата

 

Невяна Владинова успя да загърби контузиите от миналата година и донесе бронзов медал на страната ни от турнира Гран При по художествена гимнастика в руската столица Москва.

Българката показа добра игра и заслужено се прибра с отличие. Гимнастичката срещна яростна конкуренция от цял свят, но успя да играе във финалите на отделните уреди и се класира седма в многобоя.

"Тази година започна доста по-обещаващо за мен. Надявам се да продължи по същия начин, та дори и по-добре, тъй като съм сигурна, че можем много", сподели в студиото на "България сутрин" Владинова.

Следващия старт на грацията ни ще бъде на световната купа в Лисабон. Главният мениджър на националния отбор Бранимира Маркова се надява там освен Владинова да участват и другите ни водещи гимнастички - Катрин Тасева и Боряна Калейн.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

Коментари ( 0 )