България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Ръчни дантели с 3D елементи и уникални рокли - това твори Радослава Лазарова

Актрисата Саня Борисова облече нейна рокля на фестивал в Италия
Публикувана: От:

Още по темата

 

Радослава Лазарова е една от най-талантливите съвременни дизайнерки у нас. Роклите, които тя изработва са с изключително отношение към детайлите, защото в тях са включени неповторими дантели, които са изработени ръчно, а понякога в тях присъстват малки 3D елементи.

Актрисата Саня Борисова, която облече нейна рокля за фестивал в Италия и се снима с още няколко изработки на Лазарова в специална фотосесия в Софийската опера и балет, сподели в студиото на "България сутрин", че носенето на такава рокля е било удоволствие за нея.

"Притеснявах се от прозрачността, защото вариантът, в който Ради ми я изпрати, не беше завършен и изглеждаше доста прозрачна, но всъщност се оказа перфектна", изтъкна актрисата.

Радослава Лазарова акцентира на дантелите в нейните рокли, които изработва ръчно и разкри пред Bulgaria ON AIR, че обожава асиметрията като акцент и елемент в това, което изработва.

"Отличителното е творческото вдъхновение, уникалността, характерните елементи", представи тя роклите и специално дантелите, които използва. 

Дизайнерката е категорична, че т. нар. "гола рокля", която може да е в различни прозрачни нюанси, цели да прозира, но в същото време да показва и скрива едновременно. 

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 0 )