България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Мотиваторът Юли Тонкин: Не се подценявайте и живейте смело!

Предстои му 12-часово даване на ценни съвети пред публиката в Зала 1 на НДК

21.01.2019 | 10:00 Редактор: Тодор Петров
Мотиваторът Юли Тонкин: Не се подценявайте и живейте смело!

На 26 януари в Зала 1 на НДК мотиваторът Юли Тонкин ще проведе поредното издание на "Несеминарът" - най-голямото събитие за личностно развитие у нас. Той е предвидил да говори пред публиката цели 12 часа!

"Нашият екип е едно семейство. Зад това нещо стои огромен екип и съм благодарен на всички тях, че това може да се осъществи. На сцената ще бъда 12 часа. Публиката непрекъснато е ангажирана", сподели той пред Bulgaria ON AIR.

Тонкин уточни, че целта на събитието е да бъдат научени и затвърдени трите основни неща в живота. Първото е нашето здраве и да имаме енергия. На второ място - да имаме адекватна комуникация с другите хора. На трето, но не на последно място - богатство. Как да изкарваме пари от това, което обичаме да правим.

В студиото на "България сутрин" Тонкин подчерта значението на заглавието на своята книга "проДАВАЙ" и посочи, че продаването е свързано с даването. За да продадеш, трябва да дадеш, убеден е той.

"Първата стъпка е да вярваш в себе си. Не трябва да се подценяваме. Трябва да живеем изключително смело. Най-лошото нещо е да се опитваме да направим добро първо впечатление. Най-доброто нещо е да бъдем себе си", каза още мотиваторът.

Тонкин даде и няколко съвета за хората, на които им се налага да говорят пред публика.

"Никога не се подготвяй какво ще кажеш, защото след това отиваш и го казваш заучено. Загрей тялото си. Първото нещо е да си уверен, хората го усещат. Ако усетят човек, на когото могат да се доверят, информацията се приема", разясни той.

"Не знам всички отговори. Може би много съм си чупил главата и затова се случват нещата. Моята мисия е да предам опита", завърши Юли Тонкин.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК