България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Билбордите с хомосексуални: Провокация без адресат и то преди Коледа?

Всички проблеми на пътищата са заради жените шофьори, изтъкна собственикът на ПИК Недялко Недялков

18.12.2018 | 09:13 Редактор: Иван Берберов
Билбордите с хомосексуални: Провокация без адресат и то преди Коледа?

Миналата седмица значителна част от обществото взе участие в коментирането на кампанията с билборди за еднополовите бракове. След реакцията на хората, плакатите бяха свалени. Сега "Галъп Интенешънъл" излезе с ново проучване, което сочи, че близо 80% от българите не толерират сключване на еднополов брак.   

"Тези билбордове в Бургас са чиста провокация, особено дни преди най-светлите християнски празници. Естествено, че ще се намери кой да залее с боя тези плакати. След това е лесно да обвиниш обществото, че е хомофобско. Аз познавам много хомосексуални хора. Нямам проблем с тях, стига да са свестни. Хората с увреждания са много по-дискриминирани от хомосексуалните", коментира ТВ-водещата на предаването "Фамилно" по Bulgaria ON AIR Деляна Маринова. 

Според собственика на агенция ПИК Недялко Недялков дебат на тази тема дори не може да има. 

"Говорим за фундаменти на обществото. Как може да има дебат по тази тема? Номерът няма да стане. Както не мина Истанбулската конвенция. Легализацията на еднополовите бракове тук няма да се случи. Българите се оказва, че са крепители на ценности, а не папагали, които повтарят това, което се случва в Европа. Не мога да си представя човек, който да подкрепя еднополовите бракове. Хомосексуалните хора превърнаха ориентацията си в бизнес. Те постигнаха своето – коментираме ги. Казват, че има нетолерантност в България. Къде е тази нетолерантност? Кой им пречи да правят каквото си искат? Тези кампании нямат адресат. Сигурно следващата стъпка е зоофилията или дори некрофилията?", отсече той. 

От дискриминация на хомосексуални хора, темата премина и към позицията на жените в обществото. Според гостите еманципацията им се оказва вредна. 

"Еманципацията съсипа жените. Как ще има истински мъже, като жените им иззеха ролите. Не казвам, че жените трябва да са само на печката, но крайната еманципация ги съсипа", отбеляза Маринова.

"Всички проблеми на улицата са поради жените зад воланите. Много от тях карат лошо, защото се гримират на огледалото за задно виждане. Това прави жената", категоричен бе Недялков в "България сутрин". 

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Taisho Mori
преди 5 години
Кви бушмени. Защо каните 2 госта които адвокират една и съща позиция? Що не поканихте някой който защитава другата страна? Нямало за какво да има дебат вика, *** тъпия бушмен. Тука става дума за защитава на индивидуалните права и свободата на хората да живеят според собствените си разбирания бе *** абориген. Къв си ти че да ми казваш аз как трябва да живея. Сигнализирай за неуместен коментар