България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Рапърите Гена и Жлъч за сцената, песните и хип-хопа

Момчетата сами пишат музиката и текстовете си, а освен това сами се продуцират
Публикувана: От:

Рапърите Жлъч и Гена - или Матю Стоянов и Евгени Енчев, се отличават с бързи рими и силни послания в своите песни. Интересното е, че момчетата сами пишат музиката и текстовете си, а освен това сами се продуцират. Изкарват парите си от концерти и участия, както и от продажбата на албуми. Изпълнителите ще са част и от Новогодишното парти на клуб "Терминал 1".

Още по темата

 

Споделят, че и в България може да се печели от продажбата на дискове, стига феновете ти да са верни.

"Когато нещата се повтарят прекалено много, с цел да се "издои" някаква формула, ние гледаме да правим обратното на това. Не искаме да звучим като някакви донкихоти. Просто поставяме на първо място съдържанието в нашите песни", обясни Жлъч в "България сутрин".

Според Евгени Енчев - Гена последните 1-2 години двамата се опитват да правят нещо различно и забележимо от почитателите на хип-хопа.

"Няма седмица, в която да не правим нещо ново. При мен нещата с бийтовете са по-различни - сядам в студиото и каквото ми е настроението, това правя. Правим 5-10 различни инструментала и всеки започва да пише това, каквото му хрумва и харесва. Ако човек наистина харесва това, което слуша, хората са готови да дадат много пари", допълни рапърът.

Коментари ( 0 )