България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

"Без вяра" – новата песен на дует "Авеню"

Отчуждаването в обществото е видимо, изтъкна Велизар Соколов
Публикувана: От:

Още по темата

 

Дует "Авеню" - Борислав Иванчев и Велизар Соколов, излязоха с нова песен. Парчето се казва „Без вяра“ и е посветено на отчуждаването в обществото, което можем да наблюдаваме с невъоръжено око всеки ден. 

"Песента констатира отчуждението в обществото. Но всъщност казва, че все още има време да си върнем вярата, а какво по-хубаво преди Коледа. Единственият начин да се съхраним като човеци е да запази вярата – вярата в себе си, в усилията си, в това, че е по-добре да има някого до нас, вярата в космическата хармония, която движи парада", отбеляза Соколов в "България сутрин". 

Той посочи, че медийната свобода в България се промени в последните няколко години. По негови думи преди имаше повече свобода за изкуството, а сега толкова се стремим към популярното, че лишаваме хората от качествена музика. 

"Какво по-хубаво от вярата – без нея сме загубени. Ние вярваме в нещо, което е свято. Наслаждаваме се невероятно, че правим песни. В момента работим по-нов материал. Дори имаме нова готова песен. Насъбира се доста материал, когато човек не твори. В последните 2-3 години виждам, че се появяват по-различни музиканти. Не всички творят в mainstream стиловете", подчерта Иванчев пред Bulgaria ON AIR. 

Гледайте видеото!

Коментари ( 0 )