България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Ще се радваме на хубавото време още седмица

След 17-18 ноември ни очакват минусови температури
Публикувана: От:

Още по темата

 

През днешния ден в по-голямата част от страната облаците ще се разкъсат и ще намалеят. Максималните температури ще бъдат от 13 до 18 градуса. По Черноморието обаче почти през целия ден ще остане предимно облачно.

Това посочи синоптикът на Bulgaria ON AIR Симеон Матев. Той отбеляза, че най-студено тази сутрин е в Горочевци, а най-топло - в Царево, където дори температурата на водата е 16 градуса. 

"Високото атмосферно налягане малко отслабва и това позволява да имаме повече слънчеви часове през следващите дни. В събота и неделя по-плътни ще са облаците в Източна България. Очертват се прекрасни събота и неделя, като на места отново ще имаме температури от над 20 градуса", прогнозира Матев в "България сутрин".

В началото на следващата седмица ще се спусне малко по-хладен въздух и температурите леко ще се понижат. В средата на месеца ще приключи и сравнително топлото време. От 15 ноември ни очаква понижение на температурите, а след 17-18 ноември ще има стойности от минус 5 до минус 8 градуса. В самия край на месеца е възможно да има по-интензивни валежи.

 

Коментари ( 0 )