България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Нападнатият репортер на Bulgaria ON AIR: Агресията беше излишна

Сергей Тодоров и операторът Виктор Петров са без сериозни наранявания, но камерата им е счупена
Публикувана: От:

Вчера вечерта екип на Bulgaria ON AIR бе нападнат по време на работа в столичния квартал "Княжево". 

Още по темата

 

Репортерът Сергей Тодоров и операторът Виктор Петров са отразявали случай на агресия към известния столичен адвокат Валентина Каменарска. Вчера през деня МВР разпространи информация, че адвокатката е нападната и бита в нейния офис, а дори е имало опит за изнасилване. 

По информация на адвокатката вече има задържан по случая. Каменарска обясни още, че клиентът ѝ бил спокоен човек и преди това вече са имали близо 8 срещи, по време на които не е имало нищо обезпокоително. На тях мъжът се представял с фалшиво име.

На местопрестъплението екипът ни е бил нападнат от двама души. При спречкването телевизионната камера, с която са снимали, е счупена. Репортерът Сергей Тодоров и операторът Виктор Петров са без сериозни наранявания.

"Всичко се случи доста бързо - след 19:30 часа. Отидохме на място, снимахме, разпитахме няколко души за случилото се. Тогава пристигна кола с двама души. Единият се насочи към кантората и реших да го попитам дали знае нещо. Той не ми отговори, но в същия момент от колата излезе другият човек и ни нападна. Предполагам, че тези хора са нейни близки. Въпреки това, агресията беше излишна в случая", каза в "България сутрин" репортерът Сергей Тодоров.

По думите му двете лица най-вероятно са били афектирани от нападението срещу Каменарска.

"Аз нямам никакви травми. Операторът отнесе няколко удара в опит да предпази камерата. Все пак тя е счупена, не може да се снима с нея - счупен е визьорът и лампата", допълни журналистът пред Bulgaria ON AIR.

Коментари ( 0 )