България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Свилен от "Остава" представя първия си самостоятелен албум

Дебютният компактдиск включва шест песни, от които пет са на английски език
Публикувана: От:

Вокалистът на група "Остава" Свилен Ноев ще представи своя първи самостоятелен албум "Different". Концертът ще се проведе днес (17 октомври) в столичния клуб "Терминал 1".

Още по темата

 

Първата песен от него се появи в ефира преди няколко месеца и носи името "Beautiful", а вече се появи и първият официален видеоклип към нея. Автор на видеото е съпругата на изпълнителя Невена Спасова, а оператори са Ангел и Кристиян Спасови. 

Той е заснет на морския бряг. В него участват актьорите Явор Бахаров и Рая Пеева, Вики Величкова от група "Мастило", Диана Алексиева и други близки приятели на певеца.

"Идеята за самостоятелен албум се роди от желанието ми да продължа да творя и да реализирам идеите си, които обаче са далеч от стила на "Остава". Имат различно настроение", сподели в студиото на "България сутрин" вокалът на "Остава", познат на публиката от над 25 години.

Дебютният компактдиск включва шест песни, от които пет са на английски език. Автор на музиката и текстовете е Свилен Ноев, а в аранжимента и записите им участват още барабанистът на "Остава" Даниел Петров и бившият продуцент на Gravity Co Георги Станев.

Гост-музиканти са още Краси Тодоров (D2, Jeremy?), Михаил Шишков, Михаела Филева и Иво Чалъков (Gravity Co.).

Коментари ( 0 )