България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Болезнено клише: Манекенка с мутра… Но какво следва след публичния разстрел?

Как живеят красивите млади вдовици, окичили се с титлата "Мис" – коментират Патриция Кирилова и Борис Ангелов

26.09.2018 | 09:53 Редактор: Иван Берберов
Болезнено клише: Манекенка с мутра… Но какво следва след публичния разстрел?

Мис "България" за 1998 г. Наталия Гуркова остана вдовица след като мъжът ѝ Джордже Михалевич бе застрелян в ЮАР. Лесна ли е съдбата на красивите жени, клъвнали на въдицата на богатите мъже? Дали модният подиум стига чак до подземния свят?

"Не съм убеден, че мъжът ѝ е част от подземния свят. Не знам кой и на каква база твърди това. Факт е, че човек е убит. Южна Африка има огромни проблеми с престъпността и полицията. От ЮАР в момента бягат много бели хора. Те не искат да живеят повече на това място. Престъпността там е несравнима с Европа. Там се експериментира върху хората с нови синтетични дроги и те стават ходещи оръжия", отбеляза журналистът Борис Ангелов.

В студиото на "България сутрин" журналистът Патриция Кирилова се съгласи с позицията на колегата си. Тя допълни, че много българи в ЮАР, които имат заведения, споделят, че е честа гледка тъмнокожи да влизат с оръжия в заведенията и да стрелят по белите. 

"Вместо манекенките да си намерят нормална работа, те предпочитат да си намерят лесен и бърз начин за постигане на целите си. Но крайният резултат не е щастлив. Все пак има примери, в които жените са спрели да се проституират и са създали семейство. Жената се учи в първите си 7 години да не е проститутка, която да разхожда някакви дрехи по някакви подиуми", категорична бе Кирилова пред Bulgaria ON AIR. 

За финал на разговора Ангелов изтъкна, че в България трудно се правят големи пари по нормален начин. Според него повечето начини, за съжаление, са незаконни.

Очаквайте видеото! 


1
0 rate up comment rate down comment 1
Мария Лазарова
преди 5 години
Няма видео, моля Ви качете го Сигнализирай за неуместен коментар