България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Какви са предприемачите на бъдещето и как осигуряват капитал за бизнес начинанията си?

Дискусията "Предприемачи на бъдещето" се организира от Клуб Investor.bg и ще се проведе на 27 септември, от 15 часа, в Capital Fort

25.09.2018 | 10:35 Редактор: Ивайло Николов
Какви са предприемачите на бъдещето и как осигуряват капитал за бизнес начинанията си?

Какви са предприемачите на бъдещето и как осигуряват капитал за бизнес начинанията си – тези и още интересни теми ще бъдат във фокуса на дискусията на Клуб Investor.bg - "Предприемачи на бъдещето" – на 27 септември, от 15 часа, в Capital Fort. 

Сред акцентите на дискусията ще бъде насочен към възможностите за финансиране на бизнес проекти. Ще се обърне внимание и на предприемачите на бъдещето и сферите, в които избират да се реализират.

Сред участниците в дискусиите на "Предприемачи на бъдещето" ще бъде и евродепутатът Ева Майдел, която пък ще фокусира вниманието върху повишаването на уменията, използването на иновации и технологиите, подкрепа за предприемачеството и инвестициите в Европа.

В студиото на "България сутрин" тя посочи, че една от предпоставките да станеш предприемач, а един ден и успешен такъв, е поемането на риск и възможността да имаш добри идеи, в които да рискуваш.

"Смятам, че има още много голям потенциал за българското предприемачество и повече хора да реализират своите идеи", категорична беше Майдел.

Евродепутатът разказа още, че голяма част от бизнеса у нас използва технологиите, но те имат място и в по традиционни индустрии. 

Катрин Иванова, която е мениджър събития в INVESTOR MEDIA GROUP, разказа пред Bulgaria ON AIR, че във форума "Предприемачи на бъдещето" ще участват компании от най-различни сфери, а темите, които ще бъдат дискутирани, са стратегически. 

Вижте видеото.