България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Петъкът ще бъде слънчев и топъл! В началото на другата седмица - застудяване

През деня температурите ще достигнат до около 30 градуса
Публикувана: От:

Още по темата

 

Днешният ден продължава с високите температури, нехарактерни за края месец септември. Висока облачност обаче ще покрие небето над цялата страна. Първоначално облаците ще се забелязват над западната половина, по-късно през деня - и над източната.

Денят започва с температури от 8-10 градуса до 13-14 по Черноморието. През деня ще достигнат до около 30 градуса.

"Студеният атмосферен фронт, който ще пристигне в неделя, тотално ще разбърка атмосферата. В понеделник на места ще бъде по-топло, отколкото ще бъде в неделя", подчерта в "България сутрин" синоптикът на Bulgaria ON AIR Симеон Матев.

По думите му днес по Черноморието ще е слънчево, а морската вода остава около 23 градуса. 

През следващите дни Балканите остават под влияние на област на ниско налягане. В неделния ден този фронт ще се усети повече първо в Североизточна България, после ще обхване цялата страна.

В неделя в 4:54 часа сутринта ще настъпи астрономическата есен. Тя ще настъпи с едно доста променливо и студено време. В неделния ден температурите ще варират около 24 градуса. В понеделник отново времето ще се задържи топло, но вторник ще застудее рязко. Тогава максималните температури ще са от 15 до 18 градуса. Застудяването ще премине основно с вятър, не толкова с дъжд. 

Коментари ( 0 )