България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

За осма година "Силата на рока" дава шанс на младите таланти

Повече за събитието от основателя и организатор Милена Славова
Публикувана: От:

За осма поредна година ще се проведе събитието "Силата на рока", а в основата му отново е певицата Милена Славова. Идеята се заражда още през 2010 г. с добрите намерения за подпомагане на млади и талантливи музиканти, които нямат достъп до изява на сцена.

Още по темата

 

"Има много млади творци, за които никой не разбира и талантът им остава незабелязан", посочи Милена Славова в "България сутрин".

Първите стъпки в организацията на фестивала са били много трудни, такова е положението и в момента. А проблемът е финансов, тъй като спонсори се намират трудно, стана ясно от думите на певицата. Все пак Милена Славова среща подкрепа от Министерството на културата и "Музикаутор".

"Три месеца предварително обявяваме кастинг в национален мащаб. Наблягаме на интернет рекламата. Набираме желаещи, те изпращат демо с добро качество, за да добием представа за песента", разясни Милена за Bulgaria ON AIR.

15 песни са избрани да се явят на полуфинал, а на 23 септември 8 от тях ще се борят за наградите в големия финал.

"Моите ангели са тези, които в трудни моменти ми дават сила да преодолея дадени ситуации - добротата, ентусиазмът и положителното мислене", каза още Милена Славова.

 

Коментари ( 0 )