България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Екшън героят Стивън Сегал взе пост в руската външна политика!

Актьорът ще отговаря за развитието на отношенията между САЩ и Москва в хуманитарната сфера

07.08.2018 | 09:58 Редактор: Иван Берберов
Екшън героят Стивън Сегал взе пост в руската външна политика!

От екшън герой, раздаващ крошета и ритници в Холивуд, до заемащ висок дипломатически пост във външното министерство на Русия – Стивън Сегал ще отговаря за развитието на отношенията между Вашингтон и Москва в хуманитарната сфера.

Защо Владимир Путин взема под крилото си популярни актьори и изпълнители? Едва ли събира работна ръка за малък частен театър… Как се купува любовта на творците? 

"Всички киноактьори рано или късно поглеждат към Русия. Вероятно в кариерата на Сегал е дошъл момент, в който той не е вече екшън герой. Връзката му с Русия изглежда като сделка с Дявола – трябва да са му обещали нещо много голямо. Намесени са вероятно много пари", отбеляза киножурналистът Станислава Айви. 

Според нея изглежда, че Путин раздава паспорти на актьори в края на кариерата им. "Не можаха ли да си намерят по-адекватен консултант по отношенията със САЩ? Защо ли това не се случва с 20-годишните актьори?", попита риторично гостът в студиото на Bulgaria ON AIR. 

"Владимир Путин си плаща за много скъп PR, особено когато успява да накара американски актьори да плюват по държавата си", изтъкна тя в "България сутрин".

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
nenov45
преди 5 години
Така е, когато обвиненията в сексуален тормоз в САЩ се натрупат, най-добре е да потърсиш Путин в Русия. Сигнализирай за неуместен коментар