България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Астрономическото лято ни стопля с температури до 34 градуса!

Мощен студен фронт нахлува в петък - ще бъде хладно, ветровито и с валежи
Публикувана: От:

Настъпва астрономическото лято и за голяма част от страната днес ще бъде истински летен ден - с температури до 33-34 градуса. Съществени заоблачавания ще има в Северна България, а на места ще има краткотрайни превалявания.

Още по темата

 

Температурите от сутринта варират между 11 и 23 градуса. В Южна България денят обещава да бъде истински летен, посочи синоптикът на Bulgaria ON AIR Симеон Матев. По Черноморието ще бъде топло - с температури на въздуха около 30 градуса и на водата от 24 до 26 градуса.

В края на седмицата ще усетим мощен студен фронт, който нахлува в страната. От 32-33 градуса температурите ще паднат на около 20, ще има и валежи. Това стана ясно от прогнозата на синоптика в "България сутрин".

В петък ще има прегърмявания и превалявания над по-голямата част от страната, главно в следобедните часове. В събота ще има валежи на много малко места в страната, но ще бъде доста ветровито и хладно. 

В неделния ден вятърът спира, но времето ще се задържи хладно. Няма да има много слънце, няма да има и толкова облаци. Дъждовно време ни очаква в началото на следващата седмица.

 

Коментари ( 0 )