България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

На бежанците се сервирали кокали вместо месо?

Темата с мигрантите коментираха преводачът към Агенция за бежанците Мадж Алгафари и адвокат Николай Хаджигенов
Публикувана: От:

Още по темата

 

"За 500 бежанци се усвоиха милиони за изграждането на кухни. На бежанците се сервират кокали, каквито давам на моето куче и го таксуват като телешко месо", заяви в студиото на Bulgaria ON AIR преводачът към Агенция за бежанците Мадж Алгафари.

Адвокатът Николай Хаджигенов пък остро разкритикува управляващите за състоянието на бизнеса, икономиката, свободата и правосъдието, като 
според него, Борисов си представя "нова желязна завеса". 

"Този тип огради винаги затварят хората вътре. Не държат измислените врагове навън", каза той във връзка с оградата по българо-турската ни граница.

Алгафари постави въпрос откъде се взимат всички мигранти, ако границата се охранява ефективно. 

"Ако се влиза след проверка само през КТПП-тата, всеки преминаващ първо минава през турското КТПП. Ако има виза, турците му позволяват да продължи. Ако няма виза, няма да бъде допуснат", каза още той в "България сутрин".
 
Преводачът обясни, че двете основни държави, през които минават бежанци са България и Гърция, като целта е Германия.

"Не минават през Сърбия, защото там има много добър контрол. Съществуващата ограда не предотвратява мигрантския поток. Така цяла Европа подпомага трафикантите на хора", заяви още той. 

Коментари ( 1 )
  • 1

    Velichkov Yavor

    20 юни 2018 | 11:19

    Не задавайте мн логични въпроси, а следвайте кретено-масонският геополитически сценарий за света сляпо да видите колко хубаво ще стане ;) България до 2030-та ще е един град смехономика, вече е толкова разграбена и за нищо не става, особено в провинцията, абсолютна ***. След 2030-та пари за заплати в държавният сектор, за пенсии, за ток, за общ. поръчки и за бюджет на ромите от поколенията, те ще са основната средна класа, защото малкия и средния частен бизнес масово предстои да фалира до 2025-та, те няма как да продължат да издържат тази свинска тежест и безкрайни злоупотреби на върха и на дъното на държавата, предстои да го видите, няма да има кой да запълни този път дупките след поредните масови кражби, демокрацията не може да спре да им дава, сами си го направихте, държавата вече няма никакво смислено бъдеще, а децата ви още по-малко в този свят. Да живее кретено-масоно капитализма!