България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Докога" - Веси Бонева назова сериозните проблеми чрез музика

Певицата изрази възмущението си от странностите в България

14.06.2018 | 09:55 Редактор: Тодор Петров

Певицата Весела Бонева продължава да използва лирика и глас за сериозни социални теми и проблеми. "Докога" е името на последния проект на изпълнителката, чрез който тя задава сериозни въпрос във видео, заснето пред Съдебната палата в София.

"Нищо случайно няма в този видеоклип. Това беше идея, която заедно със Светлин Къслев родихме в края на януари, след като бях на тропическо приключение, завърнах се в нашата мила родина и отново забелязах странностите, които се случват", обясни певицата пред Bulgaria ON AIR.

Веси Бонева е възмутена, че в момента 13-14-годишни момичета се мислят за супер звезди, показвайки телата си и по думите ѝ става нещо страшно. Скандалът какво ще провокира, ще бъде всяко чудо за 3 дни, отбеляза тя.

"Музиката е моят начин на изразяване и по време на записите наистина имаше ярост и гняв в мен. Сега виждам всичко онова, което съм дала от себе си като енергия. Музиката е новата политика на новото време. Докога ще обръщаме внимание само на външната опаковка", сподели Бонева в "България сутрин".

След края на лятото тя ще пусне новата песен от албума "Родината", която носи името "Моят зов". Почти не спим, действаме всеки ден, правим всичко възможно да не спираме, каза още певицата.