България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Искате стройно тяло за лятото? Гладът и диетите са неефективни!

За бързо отслабване е нужна закуска, съставена от всякакви плодове и зеленчуци, редуциращи килограмите, съветва Яна Данаилова
Публикувана: От:

Още по темата

 

Лятото вече е тук, а това е знак за някои, че трябва бързо да се приведат във форма за плажа. Рязкото отслабване обаче си има своите минуси. Но как хем да се вталим, хем да сме здрави?

Нутриционистът и експерт по хранене Яна Данаилова съветва да се фокусираме върху здравето, защото ако се води здравословен начин на живот, то килограмите ще са в норма и ще имаме добре изглеждащо тяло. 

"Диетите не действат. Те са изключително вредни за нашето здраве. Ако имаме седмица - нямаме никакво време. Няма смисъл да се подлагаме на една седмица глад, защото това няма да помогне, а само ще ни измъчи. Трябва да премахнем от менюто си бяло брашно, бяла захар и сол", подчерта в "България сутрин" експертът по хранене.

По думите ѝ някои хора биха се фокусирали върху плодово-зеленчукова диета. Според нея за бързо отслабване е нужна вкусна закуска, която е съставена от всякакви плодове, водещи към редукция на килограмите. 

Тази напитка се нарича смути и представлява гъст сок от плодове и/или зеленчуци, приготвена в блендер на принципа на шейковете.

"За този гъст сок са ни нужни следните съставки: акай бери, годжи бери, авокадо, джинджифил, кълнове, малко магданоз и щипка канела. След това всичко се блендира и се получава вкусен плодов коктейл", отбеляза Данаилова пред Bulgaria ON AIR.

 Във видеото може да видите как точно се приготвя здравословната смути закуска. 

Коментари ( 0 )