България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

​След големия финал на "Евровизия" 2018: "Equinox" продължава като група

Организацията на конкурса в Лисабон беше брилянтна, споделиха Георги Симеонов и Владимир Михайлов пред Bulgaria ON AIR

24.05.2018 | 12:53 Редактор: Василена Василева
​След големия финал на

България се класира на 14-то място в песенния конкурс "Евровизия" тази година. Първа стана представителката на Израел Нета Барзилай с песента "Тоу" - "играчка", а второто място завоюва Елени Фурейра, която се яви като представител на Кипър и изпълни песен, приличаща на кавър на песента, с която Поли Генова се класира четвърта през 2016 г.

А след края на "Евровизия" групата Equinox подписа договор с една от най-големите музикални компании в света - Universal.

"Организацията на песенния конкурс в Лисабон беше брилянтна, имахме време и за забавление, разходки, и за много репетиции. Всичко се случваше в движение. Много е приятно, когато си част от група и се сближиш с останалите ѝ членове, не ти е скучно нито за секунда", споделиха в студиото на "България сутрин" Георги Симеонов и Владимир Михайлов от Equinox.

Групата бе сформирана специално за "Евровизия". В нея има опитни музиканти, които са участници и победители в различни телевизионни формати за търсене на таланти. Песента им "Bones" грабна сърцата на хората.