България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Секс, пари, силикон и перхидрол... или какво е да си VIP в България?

Известност у нас се постига само от факта, че си спал с някой национален футболист, категорична е Патриция Кирилова
Публикувана: От:

Още по темата

 

Как се става известен в България? Каква е цената на славата и хилядите последователи в Instagram и Facebook? Истински VIP ли са родните звезди, или са плод на пластични операции и платени модни конкурси?

По думите на журналистката Патриция Кирилова е лесно жена да стане известна в България - просто трябва да спи с някой футболист, а след това да си плати на някоя медия да го разпространи.

"Малко от българските звезди са постигнали нещо в живота. Известност се постига само от факта, че си спал с някого. Журналистите са гладни за сензация. Известните от своя страна влагат пари, за да изкарат състояние. Звездите изпадат в крайни и жалки състояния", категорична е Кирилова в "България сутрин".

Според светската журналистка повечето известни демонстрират стандарт, който не съществува.

"Всичко може да стане виртуално. Повечето конкурси за мис пък са измислени. Ако ги нямаш качествата - дори и да спечелиш, изчезваш след по-малко от година от медиите. Тези хора се наричат медийни трупове", твърди тя.

Гримьорът Валентин Кулагин отбеляза, че в България истинските VIP са Слави Трифонов, Лили Иванова, Азис, Христо Стоичков и Григор Димитров.

"Повечето измислени звезди си плащат за последователи в социалните мрежи. Няма как със снимки и публикации да станеш известен и истински VIP. Десетки си наемат коли, взимат си дрехи за малко, за да се снимат с тях и после ги връщат", уточни гримьорът пред Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че именно в Америка са истинските VIP хора, които със своите занимания вълнуват обществото.

Коментари ( 0 )