България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

D2 излиза с нова песен и национално турне

С "Егоист" говорим за взаимоотношенията между мъжете и жените по един шеговит начин, каза китаристът Митко Кърнев
Публикувана: От:

Още по темата

 

Групата D2 пуска новата песен "Егоист", която идва в началото на пролетта, заедно с национално турне в цялата страна.

Китаристът Митко Кърнев отбеляза, че всеки човек иска да твори нещо по-живо, друг път по-нежно и точно затова новото парче има по-различен стил.

"С "Егоист" показваме нежната си страна. Говорим за взаимоотношенията между мъжете и жените по един шеговит начин. Оттук нататък предстои да излязат нови парчета с текст на Руши Видинлиев, с който наскоро си съдействаме", каза Кърнев в "България сутрин".

Музикантът и основател на D2 уточни, че националното турне ще мине през Благоевград, Ямбол, Русе, Бургас, Плевен, Свищов, Варна, Стара Загора, Пловдив и накрая София.

"До средата на май ще са тези концерти. Подготвили сме на публиката интересни неща. Ще изпълняваме както най-новите парчета, така и най-известните ни песни", допълни още той.

Вокалистът на групата Деян Каменов посъветва всички почитатели на групата да посетят концерите, защото преживяването ще е уникално.

"Много е динамично с всички тези текстове на песни и обикаляне по концерти. Аз предпочитам след това да съм високо в планината и да си почивам от всичко това", завърши вокалистът на D2.

Вижте повече във видеото!

Коментари ( 0 )