България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Тъгата не победи надеждата! Ракът сломи Велка, но петте ѝ деца мечтаят

Експертът по хранене Яна Данаилова зарадва близначките Анита и Сияна за шестия им рожден ден

20.02.2018 | 08:23 Редактор: Тодор Петров
Тъгата не победи надеждата! Ракът сломи Велка, но петте ѝ деца мечтаят

След тъжния финал на борбата на Велка Велкова с рака, отново има повод за усмивки и лъч щастие в къщата ѝ в Годеч. Експертът по хранене Яна Данаилова е организирала куп изненади по случай рождения ден на двете близначки Анита и Сияна, които днес стават на 6 години.

С подаръци се включиха близки, приятели и непознати, които преди това събираха пари за лечението на Велка. Събрани са и немалко финансови средства, които отиват по сметката на Краси - съпругът на Велка, който сега се грижи сам за петте деца в семейството.

"Изключително съм щастлива, че можем да доставим радост и да предизвикаме детски усмивки. Организрахме тайно парти на момичетата на 24 февруари. Партито ще има анимация - "Леденото кралство", очаква се много хора да дойдат и да донесат подаръци за децата, други хора осигуряват торти. Нека покажем, че доброто винаги ще съществува", каза Яна Данаилова пред Bulgaria ON AIR.

В ефира на "България сутрин" Анита и Сияна получиха от експерта по хранене мечтаните като подарък таблети, а Краси призна, че не е очаквал такава прекрасна изненада. За него е най-важно, че децата му са щастливи въпреки обстоятелствата. 

Дентален център пък подарява безплатна дентална грижа на цялото семейство. А желаещите да помогнат на Краси и петте дечица, могат да се свържат с Яна Данаилова във Facebook.