България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Мис БЕЗ силикон! Естествената красота този път грабна короната!

Талантливата Марина Георгиева е новата "Мис София"

13.02.2018 | 09:51 Редактор: Василена Василева
Мис БЕЗ силикон! Естествената красота този път грабна короната!

Красивата и талантлива Марина Георгиева е новата "Мис София". Освен с грация и чар, брюнетката спечели симпатиите на журито и публиката и със своя глас, като отправи и музикален поздрав от сцената.

А най-голямата радост за ценителите е, че победителката не прелива от силикон и пластични корекции.

"Не бях планирала да участвам в конкурса, но видях съобщение за него в интернет и си казах "защо пък да не опитам", сподели тя пред Bulgaria ON AIR.

От две години Марина е треньор по канго джъмпс, също така е и истински гуру в интернет на тема здравословно хранене.

През 2016 година тя грабна титлата "Мис Родопи" и получи възможността да замине за Китай, където да заснеме рекламен клип за киселото мляко.

Марина Георгиева спечели "Мис София" в конкуренцията на 14 други красавици. Всички те бяха оценявани от професионално жури, в редиците на което място намериха "Мис Вселена-България" Николета Тодорова и "Мис Свят-България" Вероника Стефанова. 

Председател сред оценяващите бе Венета Кръстева – единствената българка, представила страната ни на двата най-големи световни форума за красота.

А след като грабна титлата на "Мис София" красавицата автоматично си проправи път и към надпреварата за следващите издания на "Мис Свят-България" и "Мис Вселена-България".